Simulator

Simulator

Lad konto!

Direktelenke til: Booking av simulator
Direktelenke til: Registrering av ny bruker i simulatorbooking
Baner du kan spille på Soon Golfklubbs simulatorer


Kontaktperson for simulatorene er Hans Christian Haugen og han kan kontaktes på sms: 92083776 eller e-post hvis noe er uklart etter å ha lest alt på denne siden. Henvendelser besvares i helger og etter kl. 16 på hverdager.

Simulatorgolf – booking og betaling

Soon Golfklubb har to moderne simulatorer klare til bruk. Bookingsystemet støtter årskort, månedskort, klippekort og enkelttime.

1. Registrer deg – så kan du bestille tid på simulator
For å kunne bestille tid må du logge deg på som bruker på denne nettsiden.

2. Trykker du «logg inn» får du spørsmål om Brukernavn og Passord.
Er du ikke tidligere registrert kan du trykke på «Ny bruker?»

3. Nå er du klar til å bestille tid, men først må du fylle opp din «SimMynt»-konto.

 

Priser og betaling

Klikk her: booking og prisliste.

Betaling for bruk av simulatorene baserer seg på forhåndsbetaling. Når du kjøper tid på simulator fungerer det slik at du lader simynt-kontoen din. Dette gjøres gjennom betalingsløsningen i golfbox. Gå til booking- og prisliste  og logg deg på med brukernavn og passord som du bruker i golfbox.

Velger du å kjøpe månedskort blir kjøp av tredje månedskort i samme sesong automatisk konvertert til årskort med utløpsdato ett år etter startdato for første månedskort i inneværende sesong.

Det kan ta inntil 5 minutter før simyntkonto er ladet og du mottar kvittering på e-post.

Bookingregler/begrensninger

Når du er logget inn får du opp «Simulatorkalenderen». Der vises dagenes aktuelle tider for "nord" og "syd" simulator.

Klikker du på ledig tid kan du legge inn hvem du skal ha med deg og hvor lenge du/dere vil spille. Du får en bekreftelse på epost umiddelbart. I bookingbildet kan du også krysse av for at andre kan legge seg til på din booking dersom du kan tenke deg å spille med andre. Motsatt om du ønsker å benytte simulatoren alene dersom du for eksempel vil trene på noe.

Følgende bookingbegrensninger gjelder:

  • Du kan bestille maks x dager i forkant, x er foreløpig satt til 7.
  • Du kan ha liggende maks n bookinger til enhver tid, n er satt til 4.  
  • Du kan overskride bookingbegrensningene for timer som viser seg ledig 1 time i forkant.


Hvis du har årskort eller månedskort er det ikke lov å ta med en gjest på dette. Hvis du ønsker å ha med gjest kan du fylle opp «simynter» på en klippekortkonto. Når du booker vil systemet alltid velge årskort/månedskort for første forekomst av deg i bookingen og klippekort på de resterende. Du kan altså legge inn deg selv flere ganger i en og samme booking hvis du har klippekort. Siden juniorer betaler halv pris, er det ikke lov for en junior å ta med en som skal betale full pris ved å booke seg selv to ganger.

Det er også mulig å blokkere tid, for eksempel til faste treninger eller turneringer. Det vil være noen avtalte brukere som får den rollen/tillatelsen.