Medlemmer

Informasjon om medlemskap

Bruk innmeldingsskjema om du ønsker medlemskap i Soon Golfklubb med/uten fritt spill. Felt merket med stjerne er obligatoriske. Faktura vil bli sendt når vi mottar innmeldingskjemaet. Alle medlemskategorier er løpende avtaler (et medlemsår med månedlig avtalegiro er fra januar-desember), som gjelder til og med desember det året oppsigelse blir sendt til oss pr. utmeldingsskjema/mail. 

Viktig:
Eventuell utmelding må skje på utmeldingsskjema/mail innen 31. desember, ellers vil medlemmet det påfølgende år bli avkrevet den gjeldende medlemskontingent som Årsmøtet og Baneselskapet har fastsatt . For utmelding, bruk skjema til høyre under Meny ⇒

E-post adresse er også fakturaadresse. Men vi prioriterer å sende ut alle fakturaer på E-faktura/Vipps. Alle medlemmer er selv ansvarlig for å til enhver tid oppdatere Golfbox med riktig kontaktinfo og E-post adresse.

For alle sesongkortmedlemskap kommer i tillegg Klubbkontingent på 850,- for senior og 450,- for junior. 

Medlemskap 2021: Meld deg inn i dag, og spill så mye du vil gratis ut 2020. Prisene som kommer opp i innmeldingsskjemaet er prisene for 2020, disse vi bli noe justert opp for 2021. Gjelder kun Sesongkortavtaler.


Mvh  Julie Wahlqvist 

Medlemsansvarlig for
Soon Golfklubb