Medlemmer

Prisliste Medlemskap

kr 535/mnd

Dette er vårt Hovedmedlemskap med fritt spill.
Månedsfaktura (januar-desember) 12 avdrag (6420,-). Avtal avtalegiro med banken.
Dersom man ønsker å betale kun et avdrag hvert år (6020,-) skriv dette i kommentarfeltet i innmeldingsskjemaet. Klubbkontingent på 850,- kommer i tillegg.

Prøvesesongkort er for alle som ønsker fritt spill hos oss for første gang. Prøvesesongkort går automatisk over til Sesongkort det påfølgende året.
Månedsfaktura (januar-desember) 12 avdrag (4980,-). Avtal avtalegiro med banken.
Dersom man ønsker å betale kun et avdrag hvert år (4600,-) skriv dette i kommentarfeltet i innmeldingsskjemaet. Klubbkontingent på 850,- kommer i tillegg.

Nybegynnersesongkort er i første omgang ment for de som tar VTG-kurs hos oss. Men er man HELT nybegynner kan man allikevel få dette, snakk i tilfelle med Julie.
Månedsfaktura (januar-desember) 12 avdrag (3360,-). For de som tar VTG-kurs hos oss betes månedsfaktura fra kursdato. Klubbkontingent på 850,- kommer i tillegg på fakturaen. (Første året betaler de som tar VTG-kurs hos oss 500,- i Klubbkontingent). Avtal avtalegiro med banken etter første betaling.
Nybegynnersesongkort går automatisk over til Prøvesesongkort det påfølgende år, og deretter til Sesongkort det tredje året.

Sesongkort Ungdom 20-27 år går automatisk over til Prøvesesongkort det året man fyller 28 år, og Sesongkort det påfølgende året.
Kun Månedsfaktura (januar-desember) 12 avdrag (2880,-). Avtal avtalegiro med banken.
Klubbkontingent på 850,- kommer i tillegg.

Klubbkontingent på 450,- kommer i tillegg på fakturaen.

Klubbkontingent på 450,- kommer i tillegg på fakturaen.

Her må du betale greenfee hver gang du spiller på Hovedbanen vår eller korthullsbanen og treningsanlegget.

Her må du betale greenfee hver gang du spiller på Hovedbanen vår eller korthullsbanen og treningsanlegget.

Nybegynnermedlemskap Junior 14-19år inkluderer både Klubbmedlemskap og fritt spill på anlegget vårt. Nybegynnermedlemskap Junior 14-19år er i første omgang ment for de som tar VTG-kurs hos oss. Men er man HELT nybegynner kan man allikevel få dette, snakk i tilfelle med Daglig Leder.
Nybegynnermedlemskap går automatisk over til Juniorsesongkort eller Ungdomssesongkort påfølgende år. Avtal avtalegiro med banken. Klubbkontingent kommer i tillegg på fakturaen. For de som går på VTG kurs hos oss er det kr. 100,-