Simulator

Ny på simulator?

Første steg: Opprett konto
Du kan enkelt opprette en konto selv. Det gjør du her. Du betaler ingen ting for å opprette konto.
 
Bestille tid
Her kan du bestille tid. Du må være logget inn med brukernavn og passord som du har valgt selv.
 
Hva er åpningstidene?
Soon GK driver simulatorene på dugnad. Medlemmer som kan nok til å bistå andre i bruk av simulatorene setter seg opp på vakt. Da frigjøres tiden i bookingsystemet og alle som vil kan booke. Vi har 2 simulatorer med den aller beste teknologien. Velg enten syd, eller nord. Det er plass til inntil 4 spillere pr. simulator. Du bestemmer selv om du vil spille alene, eller vil ha med deg noen. Du kan lese mer om bookingreglene nederst på denne siden.
 
Kan jeg bli vakt?
Ja visst, vi vil gjerne ha flere vakter. Det innebærer ansvar for å åpne, lukke, slå av og på alarm og ikke minst veilede de som trenger hjelp til å bruke simulatorene. Vi anbefaler å ha spilt simulator noen ganger før du blir vakt. Vakten kan spille selv, eller bare være i klubbhuset der man kan se tv, gjøre lekser eller lage kaffe og steke vafler og selge til de som spiller.
 
Fylle på kontoen
 
Hva skal jeg ha med meg?
Ta med egne, rene sko og køller. Ballene du har med deg skal være uten tusjmerker, så ikke lerretet får merker av ballene. Du finner egne peg-er i ulike lengder som brukes innendørs ved hver simulator. Det er helt vanlig å bruke hverdagsklær som olabukse og t-skjorte, eller golfklær som kan gi litt bedre bevegelse når du svinger.
 
Kan jeg kjøpe noe, eller ha med?
Innimellom er det noen vakter som lager kaffe og steker vafler. Da kan du kjøpe med Vipps eller kontanter både kaffe, brus og vaffel. Du kan godt ta med selv, bare husk å rydde opp etter deg. Vi prøver å få på plass en løsning med en kaffemaskin, men den er ikke klar ennå.