Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Simulator

Simulator


Simulatorgolf – booking og betaling

Simulatorene er klare til bruk. Hans Christian har programmert bookingsystem. Bookingsystemet støtter årskort, klippekort og enkelttime. 

1. Registrer deg – så kan du bestille tid på simulator
For å kunne bestille tid må du logge deg på som bruker på denne nettsiden. Bookingsystemet fungerer dessverre ikke særlig godt på mobil ennå.

2. Trykker du «logg inn» får du spørsmål om Brukernavn og Passord.
Er du ikke tidligere registrert kan du trykke på «Ny bruker?»

3. Nå er du klar til å bestille tid, men først må du fylle opp din «SimMynt»-konto.

Priser og betaling 
Styret i Soon Golfklubb har vedtatt følgende priser:
  • Enkelttimer kr 240,- per time
  • Klippekort kr 2000 per ti klipp
  • Årskort kr 4000,- per år (løper til 30. september året etter)
  • Årskort junior kr 2000,- per år

Det er ikke implementert egen online betaling i bookingsystemet ennå. For å spille må du registrere deg og "lade" opp din «simynt»-konto. Dette fungerer slik at den/de som har rollen "admin + økonomi" logger seg inn og fyller opp kontoen i samsvar med hva du har betalt inn. Vedkommende er samtidig ansvarlig for å påse at spilleren har betalt det aktuelle beløp til klubben. Dette kan f.eks. gjøres med iZettle-løsningen vi bruker for turnering eller betaling direkte til klubbens konto nr 1082.07.04350 og merket «simynter». Hvis du velger å betale i nettbank til klubbens konto, send kvittering til Tor Gundersen eller Hans Christian Haugen som da vil oppdatere din simyntkonto.

I tillegg til alle som registrerer seg i systemet, kan vi ha "gjeste-bruker" som betaler direkte der og da, vía en simulatorvert.

Bookingregler / begrensninger

Når du er logget inn får du opp «Simulatorkalenderen». Der vises dagenes aktuelle tider for venstre (1) og høyre (2) simulator. 
Klikker du på ledig tid kan du legge inn hvem du skal ha med deg og hvor lenge du/dere vil spille. Du får en bekreftelse på epost umiddelbart.

Følgende bookingbegrensninger gjelder:
  • Du kan bestille maks x dager i forkant, x er foreløpig satt til 7. 
  • Du kan ha liggende maks n bookinger til enhver tid, n er satt til 4.  
  • Du kan overskride bookingbegrensningene for timer som viser seg ledig 1 time i forkant. 
  • Hvis du har årskort er det ikke lov å ta med en gjest på dette. Hvis du ønsker å ha med gjest kan du fylle opp «simynter» på en klippekortkonto. Når du booker vil systemet alltid velge årskort for første forekomst av deg i bookingen og klippekort på de resterende. Du kan altså legge inn deg selv flere ganger i en og samme booking hvis du har klippekort.

Det er også mulig å blokkere tid, for eksempel til faste treninger eller turneringer. Det vil være bare noen avtalte brukere som får den rollen/tillatelsen.
BR
Son Spa
Kiwi
Karlstad
JL Bygg
Älvsbyhus
Tom Beving AS
Ricoh
Vestby Elektroservice
Aerobil