Simulator

Spill golf i hele vinter - innendørs

Av: Marianne Haugland  |  Publisert: 4. oktober 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

2 flotte golfsimulatorer står klare til golfere som vil holde svingen ved like gjennom vintersesongen. Les hva som skal til for å komme i gang.

Golfsimulator kan spilles alene, eller med flere. Du kan spille fra tidlig morgen til sent på kveld. Du forhåndsbetaler pr. time eller kjøper årskort som gir deg fritt spill. Det er ingen handicapkrav for å spille golf innendørs. Les mer om mulighetene nedenfor.


Registrer deg
All informasjon ligger på denne nettsiden. Her finner du lenker videre til å lage en profil og lenke til selve bookingen, der du selv bestiller tid. Du kan velge om du vil spille alene, eller om du vil booke med noen. De drevne simulator-golferne gjør begge deler: Noen ganger trener de alene en times tid, og setter opp simulatoren som en driving range. Andre ganger spiller de med golf-venner - inntil 4 personer pr. simulator. Akkurat som ute. 

Betale
Lenken i avsnittet over gir også nødvendig informasjon om betaling. Noen vil betale for en time, andre vil ha et klippekort. De fleste velger årskort. Det blir litt som å spille utendørs: Når man har sesongkort og slipper betale pr gang, så er terskelen for å spille en runde mye lavere.  Det er også mulig å ha årskort og i tillegg betale for enkelttimer eller klippekort, dersom man i blant vil ha med seg en annen golfer. Du kan lese alt her. 

Lære å slå på og av simulatorene
Det kan ta et par ganger å bli fortrolig med å slå av og på simulatorene. Derfor er det greit at det henger en bruksanvisning ved hver simulator. Du kan avtale introduksjon når du registrerer deg og betaler. De fleste finner ut av det på egenhånd, ved hjelp av informasjonen på nettsidene, men bare spør. Og kontaktinfo finner du selvsagt på nettsiden om simulator.

Det er svært viktig å følge smittevernreglene for at vi skal kunne holde simulatorene åpne. Her kan du lese mer om hvilke tiltak vi følger.

Korona-kompensasjon om du hadde årskort denne sesongen
SImulatorene ble stengt i midten av mars for å begrense smitterisiko. Styret i Soon GK har besluttet at alle med årskort som var gyldig i den perioden skal få kompensert med 3 hele timer, dvs. en verdi av kr 720, som er overført til simynt-kontoen 3.10.2020.