Turneringer

Grill og Spill 2021

Kjære medlem
 
Alle medlemmer i Soon Golfklubb skal ha tilbud som er tilpasset ferdighetene sine. Grill og Spill er et tilbud for alle medlemmer som har et handicap mellom 37 og 54. akkurat disse medlemmene er spesielt viktige for oss. 
 
For mange som er i den handicap-kategorien har golfkarrieren akkurat begynt, eller så har man ikke kommet seg videre etter introduksjonskurset. Alle golfere har vært der - hvor man ikke nødvendigvis føler at man er kommet skikkelig i gang, eller man føler seg utilpass på banen fordi det er så mange gode golfspillere. Man kan føle på at «alle» ser at du har et høyt handicap.
 
Derfor arrangerer vi et konsept, der ingen ting av dette gjelder. Vi har kalt konseptet «Grill & spill». Målet er at du skal komme deg ut på banen å kose deg, uten press og helt uten noe annet mål for øye, enn å spille golf på Soon. 
 
Så mange onsdager som mulig invitere vi deg til «Grill & spill». Der treffer du medlemmer i klubben som er i samme situasjon som deg.
Du blir selvsagt med på så mange onsdager du selv vil, og det er helt gratis uten noen form for forpliktelse.
 
Vi begynner dagen på terrassen på klubbhuset med grilling av pølser kl. 17:00. Det er en egenandel på kr. 50,- for to pølser og kaffe (som du betaler i proshoppen når du kommer).

Spillform:
Så langt det går opp, deler vi inn i 4 og 4 , og spiller et lagspill som heter scramble, hvor hvert lag består av to, tre eller fire spillere. Alle spillere på laget, slår ut hver sin ball fra utslagsstedet. Deretter velger laget den best plasserte ballen, og øvrige baller plukkes opp. Deretter dropper spillerne i valgfri rekkefølge innen en køllelengde fra den best plasserte ballen og slår sine slag derifra.
På greenen plasseres ballene på samme punkt som valgt ball og i bunker gjenskapes ballens leie.
Så snart noen i laget har hullet ut, noteres scoren og laget fortsetter til neste hull.

Dette er ikke en turnering, men ment som en hyggelig tilnærming til spill på banen. Så langt vi klarer så har også hver flight med seg en "fadder" (som ikke spiller).
 
Vi er en liten håndfull blide og snille medlemme som er tilstede for å bistå deg og passe på at du har en kjempefin opplevelse. 

Påmelding:
Ønsker du å komme førstkommende onsdag, så meld deg på i golfbox.
Bli også med i gruppen vår på facebook: https://www.facebook.com/groups/554252962186951/
 
Med vennlig golfhilsen fra alle oss på Soon Golf.