Seniorer

Oppdatering av laginnsats i Østfoldserien for seniorer

Av: Robert Farstad  |  Publisert: 6. august 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Her kommer en oppdatering av laginnsatsen til Soon GKs seniorer i Østfoldserien.

Vi har hatt 4 runder til etter oppdateringen sist. Vi har stort sett ligget midt i serien i alle de siste 4 rundene med to sjetteplasser, en sjuende-plass og nå sist en 4.plass på Moss og Rygge. På bildet står Tore Eriksen som har vært en av våre jevneste spillere på laget og vi kan takke han for mange av våre gode plasseringer.

Ellers har laget benyttet mange av våre seniorer;
Kai Hammer, Bjarne Tellefsen, Lasse Laran, Nils Burum, Per Halvorsen, Arne Bendigtsen,  Jan Orlin, Hans Christien Haugen, Stein Nilsen og ikke minst våre flotte damer; Anita Grelland og Kirsti Haugh, samt Petter som lagleder og deltager. Alle spillere har fine plasseringer og har gitt alt for laget vårt.

De to neste rundene blir spilt på Borregård og Onsøys baner de nærmeste ukene med en finalerunde på Mørk noe senere. Laget har vist en stigende form så kanskje vi kan komme på en plass i øvre halvdel i år. Det vil være kjekt.

Ellers vil jeg absolutt foreslå deltagelse av våre seniorer over 50 i "Østfoldmesterskapet" som vil bli arrangert på Mørks bane den 17. august.
Petter