Seniorer

Her er årets klubbmestere i seniorklassene!

Av: Marianne Haugland  |  Publisert: 2. september 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Hele 46 seniorer spilte klubbmesterskap for seniorer søndag 1. september. Her ser du vinnerne. Les mer om resultatene.

Klubbmester veteran dame
Deltakerne i seniorklassene fordelte seg på 6 klasser. Opprinnelig var det en syvende klasse, Damer stableford, men de påmeldte der var sporty og sa "vi vil spille og måle oss mot alle de andre damene i vår klasse", og dermed var det hele 8 damer i klassen for Veteran Damer (fra 65 år) som spilte 18 hull med ren, brutto slaggolf.
Vinner i denne klassen ble Ellen H. Haugen. Se alle resultatene her.

Klubbmester yngre dame
Det var to rene dameklasser i årets KM Senior. De yngre damene er 50-64 år. I år var det Christin Antonsen som tok førsteplassen. Vi kan ønske oss deltakelse fra enda flere damer i klassen yngre damer.Se alle resultatene her. 

Vinner 9-hull
Vi hadde en 9-hullsklasse for de som av ulike grunner ønsker å spille over 9 hull. Her var vinneren Manuel Z. Silva. Se alle resultatene her.

Herrer stableford
Den største klassen i årets KM Senior var den for Herrer som spilte i stableford-klassen. Vinneren her var Bjørn Syse, og han spilte bedre enn sitt handicap, noe som ikke var helt enkelt i søndagens vindkast.
Se alle resultatene her.

Klubbmester veteran herre
Det var tett i toppen i klassen for herrer >64 år. I år var det Tor Gundersen som vant. Se alle resultatene her.

Klubbmester yngre herre
Det var størst spenning knyttet til klassen for klubbmester senior yngre herrer. Vi som fulgte resultatlisten direkte i golfbox så at det varierte mellom hvem som lå på topp. Til sist var det Stein Nilsen som dro det i land. Se alle resultatene her.

Gratulerer til alle vinnerne! Og tusen takk til alle spillerne som holdt humøret oppe og var konstruktive så vi fikk avviklet et godt KM Senior. Banemannskapet hadde gjort en god jobb med banen, så langt det lot seg gjøre etter det kraftige regnskyllet søndag morgen. Her finner du lenken til regel 16.1.c (2) som forklarer hvordan man kan droppe UT av bunker pga. for eksempel midlertidig vann. Det koster 1 slag.

Turneringskomiteen v/Marianne