Klubben

Resultater fra Avslutningsturneringen 2020!

Av: Marianne Haugland  |  Publisert: 17. oktober 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Mega-mange spillere, knallfint vær og de blideste golferne i verden! I aller siste gruppen gjemte det seg et vinnerlag.

Etter en halvtimes utsettelse pga frost kom vi i gang. Vi snudde banen, så folk begynte på hull 7, så hull 1 og 3 kunne tine opp litt til. Det ga litt ekstra utfordringer i golfbox, og for turneringskomiteen, men alle spillerne var blide som lerker og leverte de vakreste scorekort både digitalt og på papir. 

Takk til Inge Bjørn og Kirsten som sørget for gratis pølser, burgere og frukt ved endt runde. Sponset av klubben. Julie og baneselskapet gjorde dagen ekstra fin med superservice, kaffe og rykende ferske kanelboller - free of charge - til spillerne.

Helt i topp troner laget til Kai Robert Engan. Han fikk med seg far Manuel, svigerfar Johan W. Nordseth og svoger Morten Nordseth. De la særlig godt merke til de fantastiske greenene vi har her på Soon Golf! Gratulerer! 

Resten av leaderboard finner du her. Plassene fra 1.-5. blir premiert med gavekort i proshopen. Og - ja - de kan brukes neste år også, med se gjerne de gode tilbudene i shopen i morgen. Det er aller siste dag før vinterstenging av banen.
(Vi tar kontakt med vinnere så de får gavekortene sine.)