Juniorer

Sommercamp uke 32 - Is og birdiefest på Soon Golfklubb!

Av: Robert Farstad  |  Publisert: 15. august 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

16 glade barn hadde sommercamp i uke 32. Fantastisk måte å lade opp til et nytt skoleår på; En uke med bare moro golf og mye is!!

Fra mandag til fredag i uke 32 møtte det opp 16 håpefulle juniorer i alderen 6-11 år som utfordret seg selv gjennom en uke fylt med morsomme golfaktiviteter. Noen var der hele uken mens andre var der 3 dager.

I løpet av uken hadde barna rukket å lære nye teknikker, slått hundrevis av golfballer, kjørt mye golfbil og spist masse is!

Golfcampen ble ledet av assistenttrener Mikael Kraft Sagvik, en veldig tålmodig og sympatisk mann med stålkontroll på barna. 

Deltagerne var en blanding av nybegynnere og de som allerede deltar på juniortreningene gjennom året. De hadde daglige konkurranser med is som premie, og her var det ingen forskjell på erfarne og nybegynnere; Det var birdiefest og alle vant. 

De har spilt golf på korthullsbanen og på storbanen. De har hatt lagspill og samarbeidet utrolig bra seg i mellom.

Fredag var en høydare når det ble spill på 9-hullsbanen og bading på Kjøvangen. Og Vestby Avis kom og tok bilder også!! Se artikkelen her: https://www.vestbyavis.no/unge-golfspillere-pa-sommerkurs/g/5-53-706521 (krever abbonement).