Damer

Frokostrunden! Årets nykomling blant klubbturneringene

Av: Marianne Haugland  |  Publisert: 17. mai 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

For deg som vil ha tid til både golf og mer til. Hver siste lørdag i måneden spiller vi 9 hull. Ulike spillformer. Felles for alle frokostrundene: De er for alle - både nybegynnere og etablerte.

Pinkcup 4

Lørdag 29. mai spiller vi 9 hull og bruker bare 3 køller + putter. Tenk nøye ut hvilke 3 køller du vil klare deg med over 9 hull og legg de andre igjen i bilen/hjemme. 

Påmelding i golfbox.

Ellers spiller vi vanlig slaggolf, noterer score i appen (scoreinntastingskode kommer på e-post sammen med starttiden din etter påmeldingsfristen). Én i ballen noterer for alle. Skriv gjerne egen score for kontroll.

Maksimum score: Du kan ikke bruke mer enn 5 slag over hullets par. Maksimum-scoren for et Par-3 hull er dermed 8. Har du brukt 8 slag, plukker du opp ballen og skriver 8 i appen.

Det blir premiering, men vær forberedt på at smittevernsregler kan begrense mulighetene til å samles, slik at premieutdeling ikke blir felles. Startlisten er klar senest fredag 28.5. kl. 20.
____________

Frokostrunden er svaret på innspill fra medlemmer om turneringer som ikke tar hele dagen, der det legges vekt på det sosiale og terskelen for å delta er lav. Hver gang er det en ny spilleform. Turneringene er ment for både nybegynnere og etablerte golfere.  For å være sikre på at vi er ferdige til kl. 12 er det maks. 28 deltakere - først til mølla.