Damer

1. september: Women's Golf Day - over hele verden, og i Son

Av: Marianne Haugland  |  Publisert: 28. august 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Tirsdag 1. september er det damegolf fra kl. 16-20 på Soon Golf! Har du aldri prøvd golf, eller du har spilt i mange år - møt opp til en dag i golfens tegn.

Women's Golf Day er en fire timers opplevelse som skjer globalt hvor kvinner og jenter kan oppleve golf for første gang eller hvor nåværende spillere kan spille og engasjere seg med kvinner som er interessert i golf. 

Alle kvinner og jenter i Soon Golfklubb: Dere er svært og spesielt hjertelig velkommen!

Kjenner du - ja, du, enten du selv er mann eller kvinne - noen damer som ønsker å være med i en aktiv, sosial og trivelig damegjeng, så ta dem med til Soon Golf tir. 1. september. 

Kom og gå som det passer. Her er hva som skjer:

16.00 - 17.00: Golflek og kaffe
Her får du prøve golfslag og får hjelp av profesjonell golftrener!  Alle som er nysgjerrige på hva golf er, og hva golfen tilbyr er velkommen. Her får du også høre om kurs og trening. Er du mer erfaren? Kom du også. Ta en kaffe og en prat med andre. Kanskje du finner en ny spille-venn? 
Stem på "Verdens best grunn til å spille golf!"
Oppmøte ved klubbhuset. 

17.00-19.00: Spill på hovedbanen
Hver tirsdag har vi Damedag, og spiller 9 hull (1 runde) sammen. Her blir vi kjent med andre og får gått en runde. Noen spiller for å trene, andre for å være ute, noen vil treffe likesinnede og ha det gøy i vakre omgivelser. Er du kvinne/jente og kan spille golf (har gått Veien-til-golf-kurs) så kan du være med. Er du ikke riktig i gang med golf, så er du velkommen til å gå med oss på banen og se hva golf er.
Du som skal spille: Send epost og si fra. Og - ja - det er meldt strålende sol!

19.00-20.00: Mingling i klubbhuset etter runden
Kanskje du først har tid til å komme kl. 19? Du er hjertelig velkommen. Damer fra klubben er tilstede og kan fortelle om alt det rare - fra "bare én hanske - hva er greia?" til at man kan spille golf på 20 minutter i hverdagen. Visste du at alle golfere kan spille mot hverandre - uansett nivå, alder, kjønn, funksjonshemming og språk? Er du erfaren golfer? Få tips til smart vintertrening!

Det er aldri for sent å begynne med golf!

#womensgolfday  #wgdinspires