Bane

Grill og spill onsdag 25.9 kl.15:50

Av: Julie Wahlqvist  |  Publisert: 30. august 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi må passe på alle spillere i klubben!

Kjære medlem,
 
Bilder fra «Grill og Spill» forrige uke finner du her: https://soongolf.no/fotoalbum/bane/grill-og-spill-18sept-2019
 
Du får denne mailen fordi du er viktig for oss. Denne aktiviteten er først og fremst for deg som er nybegynner (54-37 i hcp). Men vi deler inn i små grupper etter ønske, nivå, kjønn og/eller alder så godt vi kan. 
 
Vi har allerede hatt «Grill & spill» tre ganger i september (4/9, 11/9 og 18/9). Forrige uke var vi 16 stk. i fantastisk vær. Du vil treffe medlemmer i klubben som er i samme situasjon som deg.
Det er helt gratis uten noen form for forpliktelse.
 
Vi begynner kvelden på terrassen for inndeling i grupper som skal spille sammen kl.15:50.
De første slår ut kl.16:00.
 
Etter runden blir det grilling av pølser. Det er en egenandel på kr. 50 for to pølser, en brus og en kaffe. Så langt det går opp, deler vi inn i 4 og 4 , og spiller et lagspill som heter scramble, hvor hvert lag består av to, tre eller fire spillere. Alle spillere på laget, slår ut hver sin ball fra utslagsstedet. Deretter velger laget den best plasserte ballen, og øvrige baller plukkes opp. Deretter dropper spillerne i valgfri rekkefølge innen en køllelengde fra den best plasserte ballen og slår sine slag derifra. På greenen plasseres ballene på samme punkt som valgt ball og i bunker gjenskapes ballens leie. Så snart noen i laget har hullet ut, noteres scoren og laget fortsetter til neste hull. Dette er ikke en turnering, men ment som en hyggelig tilnærming til spill på banen.
 
For mange som er i denne handicap-kategorien har golfkarrieren akkurat begynt, eller så har man ikke kommet seg videre etter introduksjonskurset. Alle golfere har vært der - hvor man ikke nødvendigvis føler at man er kommet skikkelig i gang, eller man føler seg utilpass på banen fordi det er så mange gode golfspillere. Man kan føle på at «alle» ser at du har et høyt handicap.
 
Derfor arrangerer vi et konsept, der ingen ting av dette gjelder. Vi har kalt konseptet «Grill & spill». Målet er at du skal komme deg ut på banen å kose deg, uten press og helt uten noe annet mål for øye, enn å spille golf på Soon. 
 
Vi er en liten håndfull blide og snille medlemmer inkl. meg selv??, som er tilstede for å bistå deg og passe på at du har en kjempefin opplevelse. 

Ønsker du å komme i morgen, så send svar på denne mailen.
 
Håper å se så mange som mulig av dere?? 
Vedlagt noen bilder fra forrige onsdag.
 
Med vennlig golfhilsen fra alle oss på Soon Golfbane
 
 
Mvh Julie

Julie Wahlqvist
Daglig leder 
Soon Golf 

Mail: julie@soongolfbane.no
Mobil: + 47 907 85 096