Bane

Grill og spill onsdag 11.9 kl.17

Av: Julie Wahlqvist  |  Publisert: 30. august 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi må passe på alle spillere i klubben!

Vårt mål er at alle medlemmer på Soon skal ha tilbud som er tilpasset ferdighetene sine. Når man tenker slike tanker, glemmer man ofte den gruppen som akkurat har begynt med golf eller de som har falt av og egentlig aldri har kommet helt i gang. 
 
3 onsdager nå i september (4/9, 11/9 og 18/9) invitere Soon Golf til «Grill & Spill». Dette er et gratis tilbud. Der treffer man medlemmer som akkurat har begynt eller som har eller ikke har kommet helt igang. Alle som spiller golf har vært der -   man føler seg utilpass på banen fordi det er så mange gode golfspillere. Man kan føle på at «alle» ser at du har et høyt handicap. 
 
Denne opplevelsen føles helt reel, men det er den vi vil til livs. 
 
Vi begynner kvelden på terrassen på klubbhuset med grilling av pølser kl. 17:00. Det er en egenandel på kr. 50 for to pølser, en brus og en kaffe. Så langt det går opp, deler vi inn i lag på 4 og 4, og spiller et lagspill som heter scramble. Dette er ikke en turnering eller konkurranse, men en hyggelig tilnærming til spill på banen, der hvert enkelt slag ikke er viktig. 
 
Vi er en liten håndfull blide og snille medlemmer inkl. meg selv, som er tilstede for å bistå deltagerne og passe på at de har en kjempefin opplevelse. 
 
Er du i denne kategorien eller kjenner medlemmer som er det, så bli med på «Grill & Spill». Første «Grill & Spill» er nå på onsdag 4. September. 
 
Vil du være med så send mail til Julie Wahlqvist, julie@soongolfbane.no så vet vi hvor mange vi blir. Man blir med så ofte man selv ønsker. Planen er videre å fortsette neste vår.
 
Med vennlig hilsen 

Julie Wahlqvist
Daglig leder 
Soon Golf 

Mail: julie@soongolfbane.no
Mobil: + 47 907 85 096