Kurs

Protimer med Marcus 2020

Endelig tid for en ny sesong med deg på Soon golfklubb!

Jeg ser frem til en hyggelig sesong sammen med nye og gamle medlemmer. Jeg tilbyr en rekke treningsmuligheter for deg både privat og i grupper. Ta gjerne kontakt med meg hvis du vil finne ut hva som passer deg eller golfgjengen din best.
Jobben min og det jeg elsker er å veilede og coache deg videre slik at du få en større golfopplevelse.

Har du spørsmål kan du ta kontakt med meg på: thim.marcus@gmail.com
Individuell coaching bookes i golfbox.


Her er et utvalg av mine treningstilbud for enkeltpersoner og grupper. Klikk på tema og les mer nedenfor: 

 
  • 1 måneds coaching
  • Første leksjons-tilbud
  • Privat leksjon Gruppeinstruksjon
  • Coaching på banen Spesialkurs
  • Golfaktivitet for gruppe og bedrift Nærspillstest / -konkurranse

1 måneds coaching
Dette gir deg mulighet til å forbedre dine golfferdigheter, samt finne øvelser du også kan gjøre på egenhand for å ta ut ditt potensiale. 
Pakken inneholder:
- 4 x 55 minutter privat coaching (må bookes i løpet av en fire ukers periode)
- Online feedback  
Pris: 2.500kr

Første leksjons-tilbud
Her kartlegger vi ditt potensiale.
Vi møtes på banen slik at du får vist golfen din. Deretter er det enkelt for oss sammen å gjøre en vurdering og finne øvelser som leder deg i riktig retning. 
Dette tilbudet gjelder kun 1 gang pr. person
Pris: 1.200kr for 2timer

Privat leksjon
Har du tenkt over hva du vil med din golf? 
Før du booker pro timer, setter jeg pris på om du har en tanke om hva du ønsker å forbedre med golfen din. Deretter finner vi sammen nye muligheter som vil ta ut et større potensial av ditt golfspill.

Her har du noen eksempler:
- Rette opp slicer og hooker
- Spille mer stabilt
- Få bedre balltreff
- Minske dine antall putter
- Ta bedre avgjørelser
- Prestere bedre i stressede situasjoner 
- Se muligheter i steden for begrensninger i utfordrende situasjoner

Pris 1 person: 800kr / time
Pris 2 personer: 1.000kr / time

Gruppeinstruksjon
Ta kontakt så kan vi sammen bestemme tema for deres gruppeinstruksjon.
Maks. antall personer: 8 
Pris: 1.500kr 

Coaching på banen 
Her ser vi sammen på muligheter som skaper nye vaner og forbedrer prestasjonene.
Spilletid bookes på egenhånd og greenfee inngår ikke.
Maks. antall personer: 4 
Pris 2.200kr

Spesialkurs 
Spesialkurs består av 3 timers trening. Disse kursene har et spesifikt tema. Utover sesongen kommer jeg til å tilby ulike typer kurs, alt fra de ulike golfslagene og nærspill til hvordan dere kan forbedre og endre deres vaner på og utenfor golfbanen.

Pris 500 kr/pers
3 timer
Maks. antall personer: 10

Golfaktivitet for gruppe og bedrift 

Dette består av enkel, teknisk veiledning, praktisk gjennomføring og gjennomgang av sikkerhet, etterfulgt av konkurranse eller spill. Det er perfekt som “teambuilding” eller for dere som vil prøve golf. Ta kontakt så kan vi sy sammen en aktivitet som passer dere. 
Pris 450 - 600kr/pers avhengig av innholdet i aktiviteten.
3 timer
Minimum antall personer 10, maks. antall personer er 60 personer.
Utstyr og køller inngår i prisen. 

Nærspillstest/konkurranse 
Utover sesongen vil vi kjøre varierte nærspills tester/konkurranser der alle er velkomne til å delta.
Dette er individuelle konkurranser som tester dine nærspills kunnskaper.
Deltakelse og test vil ta mellom 10-15 minutter per deltagere.
Etter hver test/konkurranse så får vi frem en vinner som blir klubbens nærspillsspillmester frem til neste test/konkurranse finner sted.
Hver vinner vinner også en pris

Sted: Putting green 
Pris: 100 kr per deltaker

Mer om meg

 

Coaching
Vi spiller alle golf på grunn av mange ulike grunner. Noen spiller golf for å komme seg ut i naturen og andre for å komme seg bort fra et stressende arbeidsmiljø. Noen spiller for å konkurrere, mens for andre er golf en stor del av deres sosiale miljø. Enten golf er en konkurranseorientert sport eller en avslappende hobbyaktivitet, vi ønsker alle at den skal være givende for oss.
Hvis du kan finne ditt eget svar på hvorfor du spiller golf, lover jeg at tiden du bruker på golfbanen, så vel som din egen fremgang og utvikling vil bli en finere og mer vellykket
opplevelse.
Tid: 140 min.
 
Erfaring
Etter omtrent 20 års erfaring som coach, lærer jeg stadig å utvide verktøyene mine slik at jeg bedre kan tilpasse meg individene og gruppene jeg møter.
Mine største styrker er å motivere og skape en individuell mulighet for og sammen med de jeg trener.
Jeg liker å jobbe med nybegynnere, juniorer, tourspillere, damer og herrer eller seniorgolfspillere, de har alle samme verdi for meg. Spørsmålet gjenstår hvordan vi sammen kan utvikle deg i riktig retning i henhold til dine forhold og ønsker. Hvis du bare er motivert, er det alltid muligheter!

I utgangspunktet har jeg en PGA-utdanning i England etterfulgt av mange kurs i coaching. Jeg har også tidligere studert og utdannet meg innen "MORAD", som de fleste "golfnerder" kjenner. Det siste kommende kurset var "forces & motion" med Dr. Sacho Mackenzie og Dr. Phil Cheetham, en leder innen golfbiomekanikk, kinetikk og 3D. Jeg har en stor preferanse for å bygge en svingebevegelse som er tilpasset de ressursene vi som individ har tilgang til. Jo flere kroppsdeler vi lærer å bruke til vår fordel, desto jevnere og mer effektiv blir svingebevegelsen vår. Våre skaderisiko og slitasje reduseres også jo mer "flyt" vi skaper i bevegelsen. Kunnskap og tilnærming til hvordan jeg som trener kan få deg som individ til å skape en forbedret svingbevegelse er vanligvis ikke komplisert. Utførelsen er heller ikke spesielt komplisert. De vanskeligste er vanligvis å få deg til å føle deg trygg med den nye bevegelsen, og endre dine gamle innarbeidede vaner. Erfaringen innfor golfcoaching og de vanene vi skaper i forskjellige situasjoner, åpner min interesse for menneskelig atferd. Dette er et område jeg har utforsket og fått mye kunnskap om. Fremfor alt om våre gamle vaner og mønsktre - og hvordan vi kan erstatte dem med nye og bedre. Jeg ser frem til å finne muligheten til å forbedre akkurat deg. Ta kontakt hvis du ønsker å benytte deg av min kunnskap til din utvikling!