Pro

ProVi har et rikholdig utvalg av kurs som er skreddersydd ulike behov. Se i menyen, eller klikk nedenfor. Du kan også lese mer om våre dyktige proer nedenfor. Har du spørsmål angående kurs, påmelding, protimer, annen trening, priser eller liknende - ta kontakt med oss!
Treningen begynner 30. april, men du kan booke protimer allerede fra lørdag 28. april.
 
Medlemstrening hcp 0-36 Coachingpakke Seniortrening
Engangstilbud Spesialkurs NXT LVL-kurs
Golfskole og Son spa Hotell Score best mulig på banen Protimer

Headpro
Marcus Thim


PGA professional med stor lidenskap og internasjonal erfaring innen coaching med spisskompetanse i "swing mechanics". Jeg tilbyr enkeltleksjoner,  gruppetrening, lengre kursopplegg og online-undervisning. Min coaching bygger på å øke din forståelse samt få deg til å se ditt eget potensial og deretter sette et mål du kan oppnå - uansett nivået du er på og tidligere erfaring.  Min styrke er å forbedre deg som golfer, på den mest effektive måten og med coaching som er tilpassed deg. Ta kontakt, så begynner vi sammen på din golfreise!
Book protimer og meld deg på kurs her.

Klubbpro
Ine Pettersen

Hei! Jeg studerer siste året av min bachelor i idrettsvitenskap med spesialisering i trenerrollen, på Høgskolen i Hedmark. Dette studiet er en del av den nye PGA Club Professional utdanningen til Norges golfforbund og PGA Norway. Jeg har jobbet med barn og ungdom, samt hatt gruppetreninger for både damer og herrer. Uansett hva det gjelder her i livet så må man trene og øve for å bli bedre og mestre noe - dette gjelder selvsagt også i golf. Mitt mål med undervisning er forståelse. Forståelse for hva nettopp du bør trene på og hvorfor! Det å trene riktig med utgangspunkt i dine forutsetninger, vil ta din golf til neste nivå og gjøre din golfopplevelse enda bedre og morsommere. Jeg vil være tilgjengelig for protimer kun i enkelte perioder denne sesongen, da jeg har mammapermisjon. Har du spørsmål eller ønsker å avtale tid for instruksjon, så send meg gjerne en mail: ine@soongolf.no.
Book protimer og meld deg på kurs her.