Styret

Nytt styre i Soon Golfklubb

Av: Marianne Haugland  |  Publisert: 8. april 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Noen nye, noen "gamle" og ny styreleder fra 7. april. Her er det nye styret og protokollen fra årsmøtet.

Nå er vi klare for sesongstart! Årsmøtet ble holdt 24. mars, medlemmene var godt fornøyd med driften det siste året og ga støtte til det foreslåtte budsjettet.

Tydelig strategi
Styret hadde samlet innspill og utviklet en oppdatert strategi med flere konkrete tiltak som står for tur. Klubben ønsker å ta vare på både eksisterende og alle de nye medlemmene vi har fått de siste par årene.

«Golfglede hele livet»er klubbens nye visjon. Den fanger opp klubbens engasjement for golfentusiaster i alle aldre og favner ambisjonen om å utvikle et åpent, inkluderende og positivt klubbmiljø for spillere på alle nivåer. Alt vi gjør skal bidra til å skape golfglede for medlemmer, samarbeidspartnere, gjester og ansatte.
Hele strategien kan du lese nedenfor.

Ny styreleder
Kathrine Rønsen Vanem (48) tar over som fungerende styreleder frem til neste årsmøte. Roy Sørensen fortsetter som styremedlem, men har landet på at han likevel ikke kan prioritere ledervervet i kombinasjon med familielivet. Med sykdom i familien ønsker han å trappe ned "utenom-aktiviteter".

Kathrine har allerede en styreperiode bak seg, med særlig fokus på etableringen av våre nye proer og treningstilbudet. Hun er også kraften bak den nye strategien. Fra yrkeslivet har Kathrine lang erfaring med ledelse, forhandlinger og samarbeid. Hun har også erfaring fra styrearbeid i Soon Tennisklubb.

Bred kompetanse i styret
Styret konstituerte seg tor. 7. april, slik at oppgavene for det kommende året blir vel ivaretatt. Roy blir, som nevnt, med videre, med kompetanse som styreleder de siste årene, i tillegg til at han var en av grunnleggerne av klubben vår. Han har også lang erfaring med blant annet ledelse, salgs- og markedsarbeid. Harald Lystad er styrets nestleder med flere tiårs erfaring fra golfklubben i Hemsedal, som kommunelege og som badegjest i Son.

Hans Christian Haugen er også av de "gamle" i styret og er klubbens IT-guru, simulator-kontakt, i tillegg til stor kompetanse på det sportslige. Han sitter også i "ressursgruppe IT" i golfforbundet. Per Halvorsen er med videre. Han har også prosjekt- og salgskompetanse, i tillegg til at han nå er pensjonist, ivrig seniorspiller og svært handy.

Martin Ludvigsen kan virksomhetsstyring, analyse og IT. Med lang fartstid i politikken på både kommune- og fylkesnivå bringer han inn kompetanse som er viktig for en golfklubb som leverer golfglede hele livet. Kim Famzén har bred erfaring fra finansbransjen og kapitalforvaltning. 

Ellen Kathrine Larsen er ny i styret, men ikke som ressursperson i klubben. Med lang organisasjonserfaring og utdannelse som helsesykepleier har hun blant annet vært med på å bygge opp Soon GKs arbeid med Golf - grønn glede. Christine Ekenes-Fosback er også ny i styret fra i år. Hun har sterk kompetanse på blant annet kundetilfredshet og ivaretakelse - et av områdene som klubben vil prioritere enda høyere. Christine har også økonomikompetanse og vil holde i kasserer-oppgavene.

I tillegg til mye kompetanse på fagområder som Soon Golfklubb har god nytte av, er de alle golfere med ulike perspektiver å bringe inn: fra nybegynner til lavhandicapper, som foreldre, med kort og lang fartstid i klubben - og de er alle svært interessert i å få innspill fra medlemmene også mellom hvert årsmøte.

Se også "Kontakter".

Bildet av styret:
Fra øverst til venstre, mot høyre:
Christine Ekenes-Fosback, Ellen K. Larsen, Hans Christian Haugen
Kathrine Rønsen Vanem, Per Kenneth Halvorsen, Roy H. Sørensen
Martin Ludvigsen, Harald Lystad, Kim Famzén