Seniorer

Soon GK på sterk 4.plass i Østfold

Av: Marianne Haugland  |  Publisert: 8. juni 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Østfold Senior Golf begynte sin serie mandag den 7.juni på Skjebergs bane nesten 1 måned forsinket. Soon GK stilte med et sterkt seniorlag som absolutt innfridde.

Tellende på laget var Bjarne Tellefsen som fikk en fin 4.plass i den fyldige B-klassen på -1, og Anita Grelland med 3.plass i dameklassen, foruten gode plasseringer av Nils Burum og Kai Hammer.

Vi var litt uheldige med trekningen da 4 av våre 7 spillere spilte i de siste 4 ballene som ble overrasket av til dels voldsomme skybrudd på slutten. Det var ikke bare vann ovenfra som de måtte beskytte seg for. På 15 hull sto Tore Eriksen og puttet samtidig som vanningsanlegget slo seg på mitt i stroken så de måtte flykte for å redde seg selv og utstyr.

Vel tilbake på greenen og midt i stroken igjen kom tilfeldigvis anlegget i gang igjen så det var det siste laglederen, som spilte i ballen bak, så til ham da han måtte hjem med en gang etter runden for å finne tørrere klær og hyggeligere omgivelser etter god innsats På samme hull måtte laglederen plassere ballen helt i ytterkant av
droppesone som egentlig kunne defineres som tilfeldig vann.

En spesiell honnør til Bjarne som fikk det verste skybruddet vandrende opp til siste green. Nærmere 5,5 timer er drøyt, men mye av tiden gikk jo med på å vente eller unngå vanningsanlegget. Det burde vært
unngått.

PÅ GRUNN AV PANDEMIEN ER DET TRAVELT I ÅR MED 3 NYE RUNDER I JUNI.
LAGLEDEREN TRENGER FLERE AKTUELLE TIL DE NESTE. VENNLIGST GI
BESKJED TIL PETTER LUND PÅ TLF.46810061.

Datoene er:
torsdag 17. juni på Huseby og Hankøs bane
onsdag 23. juni på Gamle Fredrikstads bane, og
tirsdag 29. juni på Askims bane.