Klubben

Takk for utesesongen i år!

Av: Marianne Haugland  |  Publisert: 16. oktober 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Denne helgen var det avslutningsturnering med over 60 deltakere. Nå er banen stengt og banemannskapet skal få gjort alle nødvendige forberedelser før vinteren.


Sist vinter var en tøff påkjenning for banen. Nå mot slutten av sesongen har greenene blitt slik vi kjenner dem; raske og jevne. Det lover godt for neste år, om vinteren farer bedre med banen i månedene som kommer.

Simulator-sesongen er i gang
Det er mange som allerede er i gang med innendørsspillet. Sørg for å få deg årskort,eller fyll opp klippekort og kontoen din med simynter. Les mer på disse sidene om hva du må gjøre for å komme i gang. Du får selvsagt hjelp til å betjene golfsimulatorene, slik at du kan bruke dem når som helst på døgnet, når det passer deg.

Utklassing i avslutningsturneringen
Over 60 deltakere ble med i strålende høstvær lørdag 13. Oktober. Alle lagene la inn score underveis og det var ulidelig spennende å følge med fra klubbhuset. Plutselig skjøt ett lag fra og tok teten. Gratulerer til Kim Famzén, Martin Ludvigsen, Robert Farstad og Ola Aleksander Jansen! Dette laget storspilte og havnet på minus 15 slag netto. Det var hele tre slag ned til annenplassen. 

I klubbhuset hadde baneselskapet satt frem chips og tilbød veldig hyggelige priser fra proshop og café. Senere på kvelden rigget klubben til fest. Sesongen ble feiret og vinnerne av Order of Merit for fredagsturneringen ble premiert: Gratulerer til Hans Christian Haugen for sammenlagtseieren i herreklassen, mens Luqi Lu vant både dameklassen og nettoklassen for 2018! 

Vi sees innendørs!