Klubben

Gi dem en skikkelig utfordring - meld deg på KM2018

Av: Marianne Haugland  |  Publisert: 28. august 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Helgen 1.-2. september er det klubbmesterskap. Kanskje det er du som har dagen og klatrer til topps? Vi har flere klasser - og været skal bli godt!

Klikk her for påmelding i Golfbox. 

Hvem blir årets klubbmestere? To år på rad har disse tronet på toppen av leaderboardet når siste putt er satt søndag ettermiddag. Nå er tiden for å utfordre dem. Meld deg på årets klubbmesterskap. 

Les om klubbmesterskapet i fjor på soongolf.no.

Egen klasse for hcp over 36
Akkurat som i fjor har vi en egen klasse for de som har handicap fra 54 og ned til 36,1. Alle i denne klassen spiller fra utslagssted 42 og de spiller 9 hull på lørdag og 9 hull på søndag.

Stablefordklasser - men si fra om du vil i en annen klasse
Herrer med hcp 20-36 og damer med hcp 25-36 spiller i stablefordklassen, med mindre du selv ber om å få endret klasse til brutto. Det er også mulig å bytte andre veien - fra brutto-klassen til stableford. Klikk her og send epost til turneringsledelsen innen torsdag 30.8. kl. 20. Endringer etter dette kommer dessverre ikke med.Turneringsledelsen kan endre hcp-grensen for klassene for å sikre tilstrekkelig deltakelse i alle klasser. 

Bruttoklassen 
Klubbmester 2018 kåres i både dame- og herreklassen. Det er den som har brukt færrest slag når 18. hull er ferdigspilt på søndagen som er årets klubbmester. 

Baneforhold og lokale regler
Banemannskapet gjør banen klar for oss med greener som er på sitt aller beste for årets forhold. Husk å rake godt etter deg i bunker, bruk to hender og sørg for at det er jevnt og fint til nestemann?. Husk også å ta ditt eget nedslagsmerke på greenen, og gjerne et par til også. Det hadde vært ergelig om akkurat din putt bommet på hullet fordi den endret retning over et gammelt - ureparert - merke. 

I forkant av turneringen mottar du en epost med praktisk informasjon. Husk også å lese informasjon på scorekortet. Vi vet allerede i dag at det blir ballplassering på kortklippet område (fairway, foregreen), dvs. ikke i roughen. 

NB! Det er ikke lov å trene på banen på turneringsdagene, hverken før eller mellom rundene. Trening på treningsområder og korthullsbanen er tillatt.

Motto: Den som kan reglene, kan bruke dem til sin fordel!