Damer

Stor fest - og kåring av årets Champagnedronning!

Av: Marianne Haugland  |  Publisert: 7. september 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

"All time high" deltakelse på årets Champagneturnering. Luqi slo alle ned i støvlene. Og damene fikk seg en stor overraskelse på hull 7!

Denne golfklubben er full av flotte damer! Høy stemning og latteren satt løst da henimot 30 damer kjempet om den eneste, gjeveste plasseringen på toppen av pallen. Selveste tittelen som Champagnedronning! 

Lengste utslag
9 hull stableford i pent vær og god vind fra sørøst ga 'longest drive' på hull 2 med bare 191 meter igjen til pinnen. Den var det Luqi Håvak Lu som sto for.
Scorene var jevnt over gode og hele premie-heatet fra 5.plassen og opp spilte til handicap, eller bedre. Luqi - årets Champagnedronning - utklasset alle med hele 23 poeng!

Nærmest pinnen
På hull 7 var utslaget flyttet til terrassen. Alle fikk utdelt en liten styrkedrikk for å takle presset med tilskuere og helt ny vinkel og lengde. Alle gode treff ble belønnet med applaus fra 35 000 tilskuere! (I opptak fra Spotify.) Det var nok til at mange skalv i knærne når det var deres tur. Men mange mestret presset og Irene Evensen kom nærmest pinnen, bare drøye to meter unna. Gratulerer!

Premiedryss
Som seg hør og bør ble dronningen kronet og premiert med ekte champagne. Mens øvrige plasser mottok hederlige, men stadig mindre flasker. For alle som ikke nådde helt opp denne dagen ble det trukket premier donert fra proshopen. Tusen takk! Det var en god - og veldig hyggelig - trøst.
Se hele leaderboard her.

Briljant servering
Amerikans vegetargryte, salat og deilige kaker gjorde festen komplett. Takk til Ellen G.S., Katrine og Kaja for kaker - og en stor takk til Kaja som sørget for fest, moro, mat, bilder, heftige ingefær-shot, applaus, pynt - og smittevern!

Vi gleder oss til neste år!
Hilsen fra damekomiteen,
Marianne, Anita og Julie