Nybegynnere

Intro til golf i Son

Har du lyst til å prøve golf? Nå kan du gjøre det helt GRATIS hos oss  i Soon Golf!

Påmelding til introduksjonskurset "Veien-til-golf"  (VTG)

Golf  = sosialt, god mosjon, flott natur og frisk luft! Golf er en fantastisk hobby - uansett alder og fysiske forutsetninger. Ikke minst er det en fritidsaktivitet man kan holde på med hele livet.
Golf skaper et stort engasjement over hele verden, så man skal ikke helt se bort fra at det kan være ganske morsomt også! Golf kombinerer det sosiale med mosjon, flott natur og frisk luft. Unge og gamle, nybegynnere og proffer kan spille sammen. Du velger selv hvor mye tid du vil bruke. En times trening, en to-timers nihulls-runde, eller 18 hull når du har tid og lyst.

Lett å begynne!
Det er nå lettere å begynne med golf, enn noen gang tidligere. Alt du trenger er et "Veien-til-golf"-kurs uten noen form for eksamen. Dette kurset er for alle som har lyst til å starte med golf. Og det kreves ingen forkunnskaper. Opplegget er at du trener en helg (lørdag og søndag) under kyndig veiledning fra Soon Golf sitt instruktørteam. Etter kurset er det lagt opp til egentrening (etter eget ønske og behov) og en uformell runde på banen med en av våre tålmodige faddere. 

Soon Golfklubb ønsker nye medlemmer velkommen og tilbyr det obligatoriske kurset "Veien-til-golf" gratis*) for deg som har tilknytning til vårt område og ønsker å spille på vår fine golfbane!

Kursene går over 2 dager, lørdag og søndag kl. 9-14. Velg datoene som passer deg:
27.-28. april
11.-12. mai
15.-16. juni
31. august - 1. september

*) Selve kurset er gratis, men du betaler kr. 500,- for obligatorisk materiell. Beløpet blir refundert, om du velger vårt Nybegynnertilbud for fritt spill på banen.
Følg med både her og på Facebooksiden til Soon Golfklubb.

Klikk her for påmelding til "Veien--til-golf"-kurs (VTG)