Seniorer

Velkommen til seniorgruppen 2016

Velkommen til Seniorgruppen i Son

Vi arrangerer en rekke aktiviteter på og utenfor Soon Golfbane.

 

Seniortrening

Hvert år lager vi en treningsgruppe for seniorspillere som ønsker å bli bedre i golf, samt å bli en del av et hyggelig og godt golfmiljø. Golftreningen omfatter grunnleggende svingteknikk og situasjonsrelatert trening. Vi vil bruke tid på de forskjellige stadiene for å øke ferdighetsnivået på alle spillere i denne gruppa. Vi bruker alle treningsfasaliteter, som range, treningsområdet og korthullsbane. Soon GK jobber nå med å få på plass en ny golftrener og programmet vil presenteres så snart det er klart.I mellomtiden:
Hver torsdag angerer seniorgruppa i Soon GK sosial turnering med start ca. kl. 10 på Soon Golfbane.

 

Seniorgolfen i Soon

Fast spilledag er torsdager med start så snart banen åpner.  Vi vil ha mest mulig shotgunstart.  Vi spiller i 5 klasser. Damer og herrer - over og under 28 i handicap samt en egen felles klasse over 9 hull.  Påmelding gjøres helst via Golfbox siden det medfører stort arbeide å organisere etteranmeldte ved fremmøte. Gjennomgang av hvordan dette gjøres kan rettes til Petter Lund; se kontaktpersoner nedenfor.  Gjennom sesongen vil vi også føre en «Order of Merit» over sesongens 5 beste resultater med egen premiering etter årsslutt.

 

Norsk seniorgolf (NSG) lagserie

I år vil vi stille med 3 blandete lag. Hvert lag består av 4 spillere. Det betyr at vi trenger en "pool" på 20-25 spillere som kan delta noen ganger i løpet av sesongen, slik at vi har ca. 7 spillere pr. lag. Matchene starter ca. kl. 16.30-17.00.
Vi er nå mange spillere som er medlem av NSG, men ønsker at flere blir med. Gå inn på siden til seniorgolf.no og les mer. Legg særlig merke til fordelskortet som gjør at du kan spille for redusert greenfee 3 ganger på hver av over 50 baner. Dvs. 3 runder på feks. Oppegård, Holtsmark eller Grønmo, så er kontingenten inntjent. Dessuten er det mange attraktive turneringer for de som synes det er gøy.

Klubbkontakt til NSG for Soon GK er Petter Lund og Bjarne Tellefsen. Ta gjerne kontakt med Petter eller Bjarne for mer info.

 

 

Petter Lund, tlf. 46810061, petterlundseniorgolfer@gmail.com - klubbkontakt Norsk Seniorgolf

Kai T. Hammer,tlf. 90695970, kai.t.hammer@gmail.com
Paul Holmen, tlf. 95219998, paul.olav@hotmail.com
Ellen K. Larsen tlf. 95785721
Steinar Gustavsen, tlf. 91514812, sgustavs@online.no

 

VEL MØTT !

 

Hilsen Seniorkomiteen