Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Kurs

Trening for kr 250 ut september!

Publisert: 30. august 2017  av Marianne Haugland

Har du også behov for å justere litt på golfspillet ditt? Marcus gir leksjoner ut september og det koster bare kr 250 for en 2-timers drop-inn-trening.

Se timeplanen for treningstidene - du kan sende en e-post til Marcus for å melde deg på, eller bare møte opp de gangene det passer deg.
 
Det er på tide å planlegge vintersesongen og få justert litt på det grepet, eller få litt hjelp til hvorfor du bare får markkrypere. Marcus Thim gir golfleksjoner i grupper og enkelttimer ut september. Nybegynnerne som har tatt Veien-til-golf-kurset i år har trening tirsdager og onsdager - velg hvilken dag du vil, eller begge dager. Denne VTG-treningen er åpen også for deg som vil tilbake til golfen. Du betaler kun kr 250 pr gang for 2 hele timer.
Marcus tilpasser treningen til ditt nivå og han har bred kunnskap om alle sider av golfspillet.
 
  • Vintersesong med fri tilgang til simulatoren? Les mer her om årskort og få ekstra måned + mulighet til å ta med deg en venn.
  • Det er fremdeles mange turneringer for alle nivåer. Se oversikten her og meld deg på.
  • Onsdag 20. september er det sesongens siste Café Olivens onsdagsscramble! Turneringen for lave skuldre - spesielt for deg som er uerfaren golfer. Du blir satt opp i gruppe med erfarne golfere. Dette er moro!
BR
Son Spa
Kiwi
Karlstad
JL Bygg
Älvsbyhus
Tom Beving AS
Ricoh
Vestby Elektroservice
Aerobil