Klubben

Årsmøte - oppsummering og protokoll

Av: Marianne Haugland  |  Publisert: 23. februar 2017  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Nok et år er i gang på Soon Golf. Denne vinteren er den første uten opphold i turneringrer og trening siden vi nå har eget klubbhus med simulatorer. Årsmøtet ble holdt 16. februar og her kan du lese mer om valg og planene for klubb og bane i 2017.

Årsmøtet ble holdt i klubbhuset tor. 16. februar og i vedleggene nederst på denne siden kan du lese protokollen. Vi kommer tilbake med en presentasjon av det nye styret og av de ulike gruppene/komiteene. Har du lyst til å bidra med noe, så klikk her og si fra - og vi skal formidle kontakt til riktig kontaktperson.

Bedre bunkere og enda bedre greener
I fjor dreide mye seg om å få på plass klubbhus. I år kommer Max og Julie til å få mulighet til å utvide tilbudet i shop og café. Flere har ønsket et tydeligere inngangsparti og det er allerede planer om banekart og annen nyttig informasjon for både medlemmer og gjester. Ikke minst vil også banen  bli bedre med nytt klippeutstyr til greenene og bedre vedlikehold av bunkrene.

Sammenheng mellom tilbud og bruk av tilbudene
I Son har vi bygget stein på stein og har nå både en fin bane, gode treningsområder og et klubbhus med simulatorer og ikke minst café og proshop. Vi har dyktige pro-er og et turneringsprogram tilpasset medlemsmassen. Alle disse tilbudene må benyttes for at de skal bestå. Vi oppfordrer derfor alle medlemmer til å bli med på trening, delta i turneringer og ta en kaffepause og en liten matbit i klubbhuset når du er innom. Kanskje du vil skifte grep på køllene dine? Dét kan proshopen hjelpe med. Følg med på oppslag og nettsider og etterspør det du savner.

Når blir det 18 hull?
Det store spørsmålet er når vi får 18 hull. Det enkle svaret er at vi trenger mange flere medlemmer som betaler sesongkort og dermed bidrar til sunn økonomi til å drifte en dobbelt så stor bane. Vi skal likevel ikke glemme at vi har et svært godt anlegg allerede. I 2017 har vi allerede begynt å forfølge forslaget fra Kai Hammer om alternative utslag på runde 1-9 og 10-18,  med egen slope.

I fjor kom også NXT LVL-treningen i gang, med oppmerking og stasjoner på treningsområdene. Mange er godt i gang med mer målrettet trening og ganske snart legges årets treningsopplegg ut og du kan melde seg på det som passer deg.