Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Juniorer

Narvesen Tour i Son

Publisert: 25. mai 2017  av Marianne Haugland

Lørdag 20. mai ble Narvesen Tour arrangert på Soon GK. Dette er en turneringsserie for juniorer som går over hele landet. Denne lørdagen var gikk arrangementet av stabelen i Son, og for en flott dag det ble. Været var på vår side, lite vind, lettskyet på formiddagen og knallsol utover dagen.

Det var hele 92 påmeldte juniorer til turneringen fra Akershus, Oslo og Østfold. Vi hadde tilreisende helt fra Hamar og Kongsvinger. De første slo ut kl 09:00 på morgenen, og de siste kom inn etter endt runde kl 19:00 på kvelden. Vi har aldri hatt så mange juniorer på besøk hos oss, dette er ny rekord i deltagelse. Det var stort spenn blandt deltagerne, fra 9-18 år og med handicap fra 4 til 54. Felles for alle var engasjementet og gleden, en flott gjeng å få på besøk.
 
Det kom mye nedbør tordag før turneringen, Til tross for at det var litt bløtt så fremsto banen som veldig fin, takk til banemannskapet som gjør en strålende jobb.
 
Med så mange deltagere, og med medfølgende foreldre, besteforeldre og søsken, så var det et yrende liv på banen hele dagen. Mange kommenterte hvor flott anlegg vi har fått i Son, og var imponert over det nye klubbhuset.
 
Takk til alle som hjalp til med å få dette arrangementet i havn. Det var et godt gjennomført arrangement hvor vi fikk vist frem Son, bane og klubb fra en flott side. BR
Son Spa
Kiwi
Karlstad
JL Bygg
Älvsbyhus
Tom Beving AS
Ricoh
Vestby Elektroservice
Aerobil