Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Handicapkomitéen

Handicapkomitéen i Soon golfklubb består av:

1. Thor Einar Ombustvedt, 91131777
  2. Hans Christian Haugen, 92083776
  3. Ellen K. Larsen, 95785721

Komitéens oppgaver og ansvar:

1. Korrigere handicap til medlemmer som har feil handicap basert på henvendelse fra medlemmet.

2. Informere medlemmer om endringer i handicapbestemmelser via klubbens hjemmesider.

3. Skal se til at ved sesongslutt utføre årsrevisjon av det eksakte handicapet til alle medlemmer som har klubben som sin hjemmeklubb. Soon golfbane utfører disse tjenestene på vegne av klubben.

4. Har rett til å erklære en runde som ikke handicaptellende før spillet starter på grunn av ekstremt dårlig vær eller baneforhold.

5. Ha oversikt over medlemmenes handicaptellende runder via registrering i Golfbox.

6. Påse at turneringskomitéen benytter CBA ved handicapregulering etter handicaptellende 18-hullsturneringer og publiserer dette sammen med resultatet av turneringen.

7. Når en spiller bytter hjemmeklubb, skal den nye hjemmeklubben informeres om spillerens eksakte handicap, og overføre all handicapinformasjon fra inneværende og foregående år til handicapkomiteen i spillerens nye hjemmeklubb. Dette utføres av baneselskapet på vegne av klubben.

8. Kan benytte seg av rettigheten til å suspendere handicapet til spillere i henhold til regel 3.13 om Suspensjon og tap av eksakt handicap.

Noen av disse oppgavene skal utføres av Soon Golfbane AS i henhold til avtale mellom klubb og baneselskapet, men ansvaret for gjennomføring hviler på handicapkomitéen.

BR
Son Spa